Kino4ua.com
R

Вони

Рік:
Ор. назва:
Haunt
Країна:
США
Режисер:
Скотт Бек, Брайан Вудс
Тривалість:
01:32:50
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Вони – фільм жахів для тих, хто любить гострі відчуття. У центрі сюжету знаходиться група молоді, якій дуже хочеться на Гелловін розважити себе чимось незвичним і страшним. Наприклад, можна відвідати атракціон під назвою «Кімната жахів», який знаходиться за містом. Дізнавшись, що там реалізуються найжахливіші нічні кошмари будь-якої людини, молоді люди уже передчувають неймовірні емоції і незабутні враження. Для таких розваг це найкращий час. На місці їх зустріли…клоуни. Точніше це хтось у масках і клоунських костюмах, хто повинен їх лякати. Спочатку герої навіть не сприймають всерйоз усе те, що відбувається довкола, але вже скоро їм стає зрозуміло, що під масками ховаються навіть не люди, а темні істоти з іншого світу, а атракціон буде пекельним у прямому сенсі слова. Тепер їх головна місія – вибратись звідси живими. ©Kino4ua Вони 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?