Kino4ua.com
HD 720p
R

Дорожня пригода

Рік:
Ор. назва:
Road Trip
Країна:
США
Режисер:
Тодд Філіпс
Тривалість:
01:34:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет молодіжної комедії Дорожня пригода розповідає про життя кількох студентів коледжу, яким довелося побувати в таких переробках, що навіть найсмішніший цирк здасться зборами похмурих людей. Молодий хлопець Джош цілком задоволений життям, він навчається в хорошому університеті, у нього є улюблена дівчина, правда вона вчиться в іншому місті, є друзі, хоч трохи дивні: фантазер Баррі, збоченець І-Ел, а також виробник наркотиків Рубін. Друзі весело проводять час на університетських вечірках, але одного разу Джош робить фатальну помилку. Він зраджує своїй дівчині, а все, що відбувається, записується на відеокамеру. Але це ще пів лиха. Замість відеокасети з освідченням у коханні, Джош випадково відправляє своїй дівчині плівку зі своєю зрадою. Щоб виправити ситуацію, він разом із друзями мчить на машині через підлогу країни, щоб перехопити злощасну відеокасету. Однак дорогою друзі потрапляють у такі пригоди, що про мету поїздки вже й не згадають. ©Kino4ua Дорожня пригода 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?