Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дублери

Рік:
Ор. назва:
The Replacements
Країна:
США
Режисер:
Говард Дойч
Тривалість:
01:58:22
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті комедійного фільму Дублери у спортивному світі назріває страйк гравців найпопулярніших команд із американського футболу. Власник команди Сентінелз вирішує замінити страйкуючих професіоналів на тимчасових дублерів, для чого запрошує на роботу колишнього головного тренера команди Джиммі МакГінті. На загальний подив тренер МакГінті збирає команду не з напів-професіоналів, а зі звичайних простаків, таких як: колишній спецназівець, громили-вишибали, сумоїст, священик, глухонімий хлопець і це ще не все. На підтримку команди потрібні черлідерки, які також вирушили страйкувати. Одна головна черлідерка Аннабелла Фаррелл знаходить вихід із ситуації, що склалася, і на місце дівчат, що пішли, запрошує симпатичних стриптизерок, які вносять новизну і відвертість у танці. Так розпочинаються пригоди дублерів команди Сентінелз у світі великого спорту. На хлопців чекають не тільки найскладніші ігри, а й розбирання всередині колективу, бійки в барах, а також, під час відповідальної гри, повернення в команду найкращого гравця кватербека Шейна Фалко. ©Kino4ua Дублери 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?