Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Наказ убити

Рік:
Ор. назва:
Kill Command
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Стівен Гомез
Тривалість:
01:39:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
У майбутньому прогрес досягає значних висот. У військовій галузі велика увага приділяється розвитку робототехніки. Безстрашні машини працюють майже без вад, добре зарекомендували себе на різноманітних навчаннях. Проте проект потребує серйозних фінансових засобів та професійних кадрів.
Нестача ресурсів не дозволяє розпочати масове виробництво та повністю оснастити армію роботами. Військові звітують про заморожування проекту та припинення впровадження роботів у збройні сили. Подібні заяви виявляються обманом, оформлені спеціально для журналістів та противників робототехніки. Розробки ведуться у плановому режимі, потрібні постійні випробування.
Загін спецназу прямує однією з островів для проходження навчань. Необхідно відточувати навички, якийсь час провести далеко від цивілізації. Проте героям фільму доведеться зіткнутися з незвичайним ворогом. Люди скептично ставляться до робіт, вони звикли довіряти зброї, власним фізичним та розумовим здібностям, а не штучному інтелекту. Зараз вони зустрінуться з ідеальними вбивцями, які запрограмовані на знищення. Машини не відчувають втоми. ©Kino4ua Наказ убити 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?