Kino4ua.com
HD 720p
R

Радість штучного інтелекту

Рік:
Ор. назва:
The Joy of AI
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Ден Хіллман
Актори:
Тривалість:
00:59:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Da Vinci
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У документальному серіалі «The Age of A.I.» інакше головні герої - сучасні вчені та інженери, сфера діяльності яких так або пов'язана з миром розвитку штучного інтелекту. В місці вони пояснюють, як створюється II і як він працює, і намагаються розвенчати мифы про машинах, створених руками людини. Кожен випуск серіалу «Епоха штучного інтелекту» розповідає про конкретну технологію, яка розвиває способи взаємодії людини і машини. Вона експериментує з аватаром Baby X, створеним за зразком дочері Марка. Чоловік грає з роботом в прятці, дивиться, як він смеється, і намагається навчити його. Тем не менш, використання таких роботів може бути зовсім іншим. Наприклад, відомому клієнту Марка will.i.am потрібно створити аватар на основі його власного обличчя та голосу, який буде використовуватися в соціальних мережах для розширення свого бренду. Це всього лише одне із застосування штучного інтелекту і те, як він взаємодіє з людьми. Але може чи машина створити що-то так само, як це робить людина, і наскільки ми близькі до того дня, коли робота з ІІ стане звичайним явищем? ©Kino4ua Радість штучного інтелекту 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?