Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тисяча слів

Рік:
Ор. назва:
A Thousand Words
Країна:
США
Режисер:
Брайан Робінс
Актори:
Тривалість:
01:31:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті кінокомедії Тисяча слів успішний літературний агент Джек МакКолл за обов'язком служби змушений дуже багато спілкуватися з людьми, а точніше з потенційними клієнтами. Працюючи менеджером він звик балакати безупинно, у нього чудово підвішений мову і він в змозі вмовити будь-кого на що завгодно. Одного разу, доля зіштовхує балакуна Джека з гуру-доктором нетрадиційної медицини Сінджу, який пропагує життя в тиші. Джек повинен підписати з Сінджу контракт на видавництво його чудо-книги про життя, а щоб зробити це він повинен перейнятися філософією доктора. Проте, разом із контрактом Джек отримує несподіваний сюрприз у вигляді дерева Бодхі на газоні біля будинку. Але дерево не просте, а священне і воно пов'язане з Джеком. Після кожного слова з дерева падає лист, а після того, як з дерева впаде останній листок життя містера МакКолла обірветься. Дізнавшись про цю страшну новину, Джек вирішує замовкнути, адже на дереві залишилося всього близько тисячі листочків, а значить всього тисяча слів і життя закінчиться. ©Kino4ua Тисяча слів 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?