Kino4ua.com
DVDRip
R

Захід сонця / Захід

Рік:
Ор. назва:
Sunset
Країна:
США
Режисер:
Блейк Едвардс
Тривалість:
01:42:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Уайєт Ерп — місцевий шериф, який став живою легендою у боротьбі зі злочинністю. Він зовсім не зрадів тому факту, що голлівудські продюсери вирішили зробити його зіркою, адже на екрані його гратиме самозакохана актеришка. Поки що на екрані його герой здійснює немислимі подвиги, у житті Уайетт продовжує героїчно боротися зі злочинністю. Однак через деякий час двом Ерпам доводиться об'єднати свої зусилля. Сталося це після того, як у Голлівуді стався один із найтаємничіших та загадкових злочинів. Герої зроблять все для того, щоб розкрити його та покарати зловмисників. Але це буде зовсім не просто, адже спочатку їм потрібно звикнути один до одного... ©Kino4ua Захід сонця / Захід 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?