Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дім Ґуччі

Рік:
Ор. назва:
House of Gucci
Країна:
США
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
02:37:46
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Вбивство Мауріціо Гуччі, онука засновника італійського бренду Gucci, стало однією з найгучніших справ кінця минулого століття. Його дружина Патриція замовила вбивство свого чоловіка, дізнавшись про його інтрижку. Але головною причиною стала величезна спадщина. Справа носить скандальний характер, в ході судового розгляду, що набув широкого розголосу, Патрицію назвали Чорною вдовою.
Дім Гуччі - біографічна кримінальна стрічка режисера Р. Скотта, заснована на книзі С. Г. Форден. Зйомки розпочалися у лютому та завершились у травні 2021 р.
На початку 2021 р. в інтерв'ю журналу Novella 2000 П. Реджіані заявила, що рада, що Гага гратиме її у стрічці, адже вона безмежно любить співачку і вважає її геніальною артисткою. Проте через тиждень після початку зйомок Реджіані знову дала інтерв'ю ANSA, в якому зазначила, що розчарована та засмучена тим, що Гага не зв'язалася з нею та не виявила бажання особисто поспілкуватися із прототипом її героїні.
Незабаром після цього з'ясувалося, що продюсери фільму заборонили Газі якісь контакти з Реджіані, оскільки вважають її винною і не хочуть заплямувати репутацію співачки. Натомість Гага готувалася до ролі, переглядаючи різні документальні фільми та читаючи книги про Реджіані. ©Kino4ua Дім Ґуччі 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?