Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Неймовірна історія острова Роуз

Рік:
Ор. назва:
Rose Island / L'incredibile storia dell'isola delle Rose
Країна:
Італія
Режисер:
Сідні Сібілія
Тривалість:
02:12:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Російською - Оригінал
Джорджіо Роза звертається до Ради Європи з петицією про захист та визнання його острова, який, як пізніше з'ясовується, був побудований ним та його другом Мауріціо Орландіні. Фільм повертає нас на рік тому, щоб показати, як після складання державного іспиту з інженерії він зустрівся зі своєю колишньою дівчиною Габріеллою в Болоньї. Коли він везе їх додому, їх зупиняє поліція, бо його саморобна машина не має номерних знаків. Вони також виявляють, що вона ніколи не була зареєстрована. Його садять до в'язниці на ніч і за нього вносить заставу його батько. У Габріелли беруть відбитки пальців, але не звинувачують.

Через три місяці він працює інженером у мотогонщика Бруно Спаджарі і бачить рекламний щит із зображенням нафтової платформи. Надихнувшись, він переконує Мауріціо, який стомився від роботи в компанії свого батька, допомогти йому побудувати острів за межами територіальних вод і, тим самим, поза юрисдикцією Італії. За допомогою грошей, які Мауріціо вкрав у батька та інноваційних інженерних рішень, що різко знижують вартість матеріалів, вони успішно будують власний острів із запасом прісної води. Покинутий зварювальник зі своїм човном просить притулку під час шторму і стає першим жителем острова. ©Kino4ua Неймовірна історія острова Роуз 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?