Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Ненсі Дрю

Рік:
Ор. назва:
Nancy Drew
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Флемінґ
Тривалість:
01:39:19
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Юна дівчина Ненсі Дрю живе у невеликому провінційному містечку Рівер Хайтс зі своїм батьком-адвокатом. Вона сильно відрізняється від своїх однолітків тим, що не женеться за модою, а є дуже старомодною особливістю. Ненсі дуже любить детективи, а будучи дуже розумною, проникливою та енергійною дівчиною, вона з легкістю розкриває складні справи краще за міську поліцію. Вона не любить балакати про нісенітницю з подругами, не любить ходити на галасливі вечірки з однокласниками, де підлітки даремно витрачають свій час, а любить загадки та заплутані злочини. Не встигнувши переїхати з батьком до Лос-Анджелеса, Ненсі відразу береться за розслідування нерозкритої справи, пов'язаної з убивством популярної кіноактриси, яке сталося 25 років тому. Загадкова смерть кінодіви не дає спокою Ненсі Дрю і вона не шкодує ні часу, ні сили на розгадку цієї таємниці. ©Kino4ua Ненсі Дрю 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?