Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Таємниці Лос-Анджелеса

Рік:
Ор. назва:
L.A. Confidential
Країна:
США
Режисер:
Кертіс Генсон
Тривалість:
02:17:53
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал,Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії фільму відбуваються в 1950-і роки, коли місто жило шикарним життям, а кінодіви блищали, як найдорожчі діаманти. А ще на той час у місті набирала обертів організована злочинність під керівництвом мафії. Після перестрілки в одному з кафе, ватажка мафії Міккі Коена заарештовують. Розслідують справу три детективи з поліцейського управління, які працюють під керівництвом начальника поліції Дадлі Сміта. Проте, незабаром хлопці виявляють, що хтось із ділянки добре зливає інформацію. Секрети Лос-Анджелеса був удостоєний двох премій Оскар. ©Kino4ua Таємниці Лос-Анджелеса 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?