Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Проект А

Рік:
Ор. назва:
Project A / 'A' gai waak
Країна:
Гонконг
Режисер:
Джекі Чан, Саммо Хунг Кам-Бо
Тривалість:
01:45:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал
Дія фільму "Проект А" ("A" gai waak) відбувається на початку ХХ століття. Спокійне життя у Гонконгу закінчилося. Китайське море наповнене піратами, які під проводом жахливого і невловимого Ло захоплюють і грабують мирні кораблі. З метою боротьби з піратами розроблено секретний "Проект А", який мають здійснити бійці берегової охорони. Але у піратів чудова розвідка. В результаті їхньої диверсії проект виявляється сумнівним і від нього вирішують відмовитися. Однак, знаходиться людина, яка вірить у проект і не бажає жити з волі обставин, що склалися. Завдяки його завзятості проект відновлено. І Дракон, якому допомагають його друзі, вступає у бій із небезпечним та жорстоким суперником. Фільм зроблений на кшталт старої, всіма улюбленої картини «Три мушкетери». Він просякнутий гумором, насичений бійками, погонами, безвихідними ситуаціями, у тому числі з честю виходить головний герой. Питання полягає лише в одному - чи вдасться йому здобути перемогу над ворогом, який славиться і пишається своєю непереможністю ©Kino4ua Проект А 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?