Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Проект А 2

Рік:
Ор. назва:
Project A 2 / 'A' gai waak 2
Країна:
Гонконг
Режисер:
Джекі Чан, Саммо Хунг Кам-Бо
Тривалість:
01:45:20
Переклад:
Українська мова Професійне, багатоголосе закадрове
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
На будь-якій роботі у людини можуть виявитися недоброзичливці. Особливо якщо ти хороший професіонал, і несподівано потрапляєш на нову роботу. Усі, хто були тут до тебе визнаними людьми, стають тінями, і малоймовірно, що їм такий розклад може сподобатися. У таку саму ситуацію потрапив Ма. Нещодавно він став майже знаменитістю, адже саме він зміг вирахувати величезне скупчення піратів у морі. Тепер китайське море очищене, і всі кораблі можуть пересуватися, не переймаючись своїми товарами, та й життям. А як заохочення Ма стає начальником цілого округу. Щоправда, спочатку чоловік не підозрює, що потрапив на чуже місце. Той, хто обіймав посаду до нього у великій образі, адже крім того, що він тепер без роботи, то ще й із підмоченою репутацією. ©Kino4ua Проект А 2 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?