Kino4ua.com
480p
PG

Змія в тіні Орла

Рік:
Ор. назва:
Se ying diu sau / Snake In The Eagle's Shadow
Країна:
Гонконг
Режисер:
Юен Ву-Пін
Тривалість:
01:37:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Чієн Фу – сирота, одна з тисяч дітей із такою ж трагічною долею. Єдина його відмінність від однолітків у тому, що хлопець серйозно цікавиться бойовими мистецтвами, тільки вибратися з бідності йому це не допомагає. Але незабаром у житті головного героя, відбуваються разючі зміни, що впливають на його майбутнє. Хлопець зумів врятувати від вірної смерті Пай Чен-Чена. Старець виявився майстром кунг-фу, що володіє таємним знанням - він останній представник клану Зміїного Кулака. Всі його соратники були знищені представниками школи Орлиного пазуря, і старий теж був би вбитий, якби в поєдинок не втрутився Чієн Фу. Щоб не залишатися у боргу, Пай Чен стає учителем свого рятівника. Він планує передати йому свої навички та вміння. Але навчання буде далеко не з легенів, тим більше, що героям доведеться ховатися від ворогів, які бажають їхньої смерті. ©Kino4ua Змія в тіні Орла 1978 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?