Kino4ua.com
480p
G

Рот на замку

Рік:
Ор. назва:
Our Lips Are Sealed
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Крейг Шапіро
Тривалість:
01:29:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Сестри-близнючки Паркер живуть дуже незвичайним життям. Дівчата випадково стали свідками злочину, і тепер, як свідки, цілодобово охороняються співробітниками ФБР.
Їх змушені перевозити з одного місця проживання на інше, бо тільки-но з'явившись у новому населеному пункті, вони миттєво розповідають оточуючим усі секрети. Агенти ФБР вперше стикаються з настільки клопіткими свідками, Еббі і Медді рідкісні бовтанки, ні на хвилину не можуть утримати мову за зубами, тим самим наражаючи своє життя на небезпеку. Після безлічі переїздів близнюки опинилися в Австралії.
Над дівчатами нависла цілком реальна загроза, їх слідом йде банда тих самих грабіжників, вони не втрачають надії отримати діамант, через який, власне, і затівався злочин. Сестрички прийняли дорогоцінний камінь за брязкальце і, кинувши в сумку Еббі, благополучно забули про його існування, оформивши на кордоні, як звичайну намистину.
Злочинці все ближче підбираються до дівчаток, а значить, щоб вижити, їм треба припинити базікати, але це виявляється найскладнішим. ©Kino4ua Рот на замку 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?