Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вулиця 110

Рік:
Ор. назва:
Across 110th Street
Країна:
США
Режисер:
Баррі Шір
Тривалість:
01:41:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал
Дія фільму відбувається у Гарлемі. 110-та вулиця – його неофіційний кордон.

У поліцейському департаменті 27-го округу Нью-Йорка змушені працювати пліч-о-пліч два детективи: один із них ідеаліст, молодий чорний лейтенант Вільям Поуп (Котто), інший — італоамериканець, расист, грубий і неврівноважений, але досвідчений капітан Франк Мателлі (Кін) . Вони розшукують трьох чорних злочинців, які вбили семеро людей: трьох чорних гангстерів, двох італійських, а також двох патрульних поліцейських. Під час озброєного пограбування було викрадено 300 000 доларів, які належали Мафії, яка контролювала Гарлем. Бойовик мафії Нік Десальвіо (Франчоза) та два його напарники теж розшукують грабіжників. Джим Харріс (Пол Бенджамін), останній із вцілілих грабіжників, в емоційній розв'язці фільму робить свій останній вибір.

В одній із безлічі сцен насильства Десальвіо знаходить у борделі Гарлема водія грабіжників Генрі Дж. Джексона (Антоніо Фаргас) і жорстоко побиває його. ©Kino4ua Вулиця 110 1972 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?