Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Русалонька 2. Повернення до моря

Рік:
Ор. назва:
The Little Mermaid II: Return to the Sea
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джим Кеммерад
Тривалість:
01:15:12
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У Аріель та принца Еріка народжується донечка, яку назвають Мелоді. Саме так починається друга частина всіма улюбленого мультфільму Русалочка. Але Моргана вирішила втілити в життя мрію своєї сестри, зловісної Урсули, і скинути Тритона. Заволодіти тризубом вона намагалася, викравши Мелоді. На щастя, їй це не вдалося, але свято було зіпсоване. Побоюючись життя своєї дочки, принц Ерік зводить високу стіну між морем і замком. І, звичайно, від маленької принцеси було приховано, що її мати русалка. Однак море нестримно кликало її, і дівчинка потай від батьків насолоджується. А Моргана виношувала свої підступні плани дванадцять років, і, нарешті, вона стала володаркою чарівного тризубця, завоювавши довіру у Мелоді. Але усвідомивши свою помилку, маленька принцеса зможе перемогти зло. І Моргана отримає по заслугах. А жителі підводного світу та королівства Еріка зможуть жити разом, бо тепер їм нічого не загрожуватиме. ©Kino4ua Русалонька 2. Повернення до моря 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?