Kino4ua.com
HD 720p
PG

Мами застраягли на Марсі

Рік:
Ор. назва:
Mars Needs Moms
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Саймон Веллс
Тривалість:
01:28:04
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультфільм Таємниця червоної планети розповідає історію про хлопця Майло, якого, як і багатьох інших підлітків, напружувала його мама. Всі ці правила, що є, куди йти, коли лягати спати, все це набридло. Ну, навіщо взагалі потрібні ці мами? Думав він, поки інопланетяни з червоної планети не викрали його маму. Ось тоді нашому герою стало зовсім не солодко, і він вирішив будь-що повернути її. Це фантастичний комедійний мультфільм, знятий режисером Саймоном Уеллсом, який вийшов на екрани в березні 2011 року. Навряд чи можна буде назвати цей фільм шедевром, але заряд позитивної енергії він несе однозначно. Наприкінці мультфільму на глядачів також чекає невеликий цікавий бонус у вигляді кліпу про самі зйомки. ©Kino4ua Мами застраягли на Марсі 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?