Kino4ua.com
480p
G

Чорний жеребець / Народжений в пісках

Рік:
Ор. назва:
The Young Black Stallion
Країна:
США
Режисер:
Саймон Вінсер
Тривалість:
00:50:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Le-Doyen
Одними з найкращих коней завжди вважалися Арабські скакуни. З давніх-давен в Аравії ходить легенда про диких коней, що живуть у пустелі, які намагаються не траплятися людям на очі. Ці скакуни дуже красиві і швидкі, начебто вони створені з піску і вітру, який несе їх просторами безкрайньої пустелі. Мало кому вдавалося побачити цих чудових тварин, але одного разу маленька дівчинка, що загубилася в пустелі, зустріла чорного, як смола, лоша. Ця тварина врятувала їй життя та допомогла знайти дорогу додому. З цього моменту дівчинка і кінь, який отримав прізвисько Шетан, стали найвідданішими друзями. Однак приручити диво скакуна виявляється дуже великою проблемою, адже народжений у пісках повинен жити на волі, бути вільною і незалежною твариною. ©Kino4ua Чорний жеребець / Народжений в пісках 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?