Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Випускний

Рік:
Ор. назва:
Prom
Країна:
США
Режисер:
Джо Нуссбаум
Тривалість:
01:43:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | LeDoyen
"Випускний" - сучасна американська комедія, яка знята за всіма законами жанру. Цей фільм дозволить глядачам згадати про ті часи, коли вони були ще зовсім молоді та готувалися до свого випускного. Цей вечір стає найбільш незабутнім і важливим для більшості школярів, оскільки саме тут вони вперше збираються разом, після чого починають нове життя, сповнене турбот і особистих переживань.
У цій кінокартині йтиметься про двох учнів, які зовсім не схожі один на одного. Вони впевнені в тому, що є представниками абсолютно різних світів і не здатні порозумітися навіть у разі гострої необхідності. Перша - відмінниця, яка звикла дотримуватися правил. Дівчина взялася за організацію всіх важливих питань майбутнього випускного балу, покладаючи на нього неймовірні надії. Другий - відпетий хуліган, який постійно доставляє неприємності іншим учням школи. На відміну від головної героїні, він ненавидить усе те, що так чи інакше пов'язане із випускними. І найменше на світі йому хотілося б витрачати на цей вечір свій дорогоцінний час. Але незабаром долі цих людей перетнуться в самий невідповідний момент, що призведе до глобальних змін у їхньому житті. ©Kino4ua Випускний 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?