Kino4ua.com
480p
PG

Три ніндзя, удар у відповідь

Рік:
Ор. назва:
3 Ninjas Kick Back
Країна:
США, Японія
Режисер:
Чарльз Т. Кенґеніс
Тривалість:
01:29:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | K1
В новому розділі епопеї про Семюеля, Джефрі та Майкла розкривається далеко не проста історія. Ці три брати віддано вивчають бойові мистецтва, оскільки їхній родині загрожують безліч ворогів, і захист рідних – це їхня основна мета. В допомозі у цьому неабиякому завданні стоїть їхній дідусь, Морі Танака, колишній майстер бойових мистецтв і страждальцем великих війн.

Діти не тільки вчаться від свого дідуся витонченим та ефективним технікам, а й вивчають непередбачуваність та складнощі життя, часто стикаючись із випробуваннями, які дорослі не здатні вирішити. Вони стають героями своєї власної долі, де самостійно приймати рішення і розв'язувати проблеми – не просто обов'язок, а вже невід'ємна частина їхнього непересічного шляху. ©Kino4ua Три ніндзя, удар у відповідь 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?