Kino4ua.com
HD 720p
PG

Учень чаклуна

Рік:
Ор. назва:
The Sorcerer's Apprentice
Країна:
США
Режисер:
Жон Тертелтауб
Тривалість:
01:49:02
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Звичайний нью-йоркський школяр Девід Статлер у гонитві за любовною запискою, яку він написав для своєї однокласниці Беккі Барнс, опиняється у невеликому антикварному магазині "Аркана Кабана". Дивний власник магазину, довговолосий чоловік у шкіряному плащі, пропонує хлопцеві приміряти обручку з драконом. Якщо Девід сподобається обручці, власник подарує його хлопчику. На очах Девіда крихітний дракон на обручці оживає і обвиває його палець. Випадково Девід стає винуватцем втечі злого чарівника Максима Горвата з ляльки Грімхольд – найнадійнішої магічної в'язниці. У боротьбі з Горватом господар антикварного магазину, добрий чарівник Бальтазар Блейк, перебуває на десять років у старовинній магічній вазі. Рівно через десять років Максим Горват і Бальтазар Блейк залишають магічну в'язницю. Кожен з них прагне першим дістатися Девіда - тільки юнак знає, де опинилася лялька Грімхольд. ©Kino4ua Учень чаклуна 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?