Kino4ua.com
HD 720p
G

Король повітря: Золота ліга

Рік:
Ор. назва:
Air Bud: Golden Receiver
Країна:
США, Канада
Режисер:
Річард Мартін
Тривалість:
01:35:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сюжетна лінія розповідає про дивовижні пригоди неймовірно тямущого пса на прізвисько Бадді, що перекладається, як Дружок. Мало того, що чотирилапий головний герой відрізняється небаченою кмітливістю, так ще й відчуває справжній потяг до різноманітних ігор з м'ячем. Цього разу його господар Джош, який помітно підріс хлопчина, вирішує записатися на американський футбол. Неважко здогадатися, що кудлатий товариш буде завжди поряд, активно допомагаючи підлітку справлятися з труднощами неодмінно обігравати суперників. ©Kino4ua Король повітря: Золота ліга 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?