Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Божевільний професор 2: Родина Клампів

Рік:
Ор. назва:
Nutty Professor II. The Klumps
Країна:
США
Режисер:
Пітер Сігал
Тривалість:
01:46:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
На прийомі у психотерапевта професор Шерман Кламп розповідає про свої кошмари, які все частіше не дають йому спокою. У видіннях Шермана він, в присутності своєї сім'ї і гостей, йде під вінець з давньою коханою Деніз Гейнс. Але коли священик починає церемонію, ширінька Шермана спочатку дуже непристойно відтягується, а через пару миттєвостей з неї з'являється голова Бадді Лава. Зрештою, Бадді повністю відділяється від тіла невдалого нареченого і бере на руки знепритомнілу наречену. Доктор дає Шерманові кілька настанов і той, надихнувшись, сподівається, що йому вдасться приборкати цього хлопця, який постійно ставить його в незручне становище. Втім, досить швидко з'ясовується, що контролювати Бадді герою фільму «Божевільний професор 2: Сім'я Клампов» майже не вдається. Зате в його житті настає досить сприятливий період - він стає винахідником еліксиру молодості, який обіцяє йому великі перспективи. Крім того, Деніз, яка повідомила йому про привабливу пропозицію по роботі, яке вона отримала з університету в іншому штаті, розповіла Шерманові, що не хоче їхати, оскільки він їй доріг. Увечері Шерман прикрашає будинок Деніз пелюстками троянд і приводить під її вікна музикантів. Здавалося б, він ось-ось зробить їй пропозицію, але Бадді який знову оволодів їм, змушує професора вимовляти всякі непристойності. В результаті засмучена Гейнс жбурляє в нього подарований букет, а Шерман розуміє, що йому необхідно терміново позбутися від Бадді ... ©Kino4ua Божевільний професор 2: Родина Клампів 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?