Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Не йди

Рік:
Ор. назва:
Don't Leave
Країна:
США
Режисер:
Озан Ачіктан
Тривалість:
01:47:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA, Сокира, HATOSHI
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет цього романічного фільму слідує за молодим чоловіком Семіхом (Бурак Деніз), який пристрасно закоханий у свою дівчину Дефне (Ділан Чічек Деніз). Довгий час він не хотів помічати того, що в їхніх стосунках не все добре, доти, поки дівчина раптово не розлучилася з ним. Тепер Семіх щосили намагається прийняти це рішення коханої, оскільки воно було раптовим. Хоча він намагається зустрічатись з іншими жінками, щоб забути свою дівчину, у нього часто залишаються спогади, які він не може забути.

Семіх і Дефне вперше зустрілися у клубі, і головний герой одразу відчув з нею зв'язок. Він вирішив досягти її кохання, але Дефне його наполегливість видалася дивною після того, як він поцілував дівчину без її згоди. З тих пір Семіх був одержимий нею, він продовжував розпитувати своїх друзів про Дефна при кожній нагоді. Зрештою, серце Дефне розмерзлося, дівчина здалася, і вони почала зустрічатися. Дефне спочатку не хотіла брати на себе зобов'язання, але зрештою переїхала до Семіха, і вони почали жити разом.

Однак через свою закоханість Семіх не помітив те, що Дефне дійсно має проблеми з психічним здоров'ям, а іноді її поведінку химерну. Після того, як дівчина освідчилася в коханні Семіху, вона запевняє його, що навіть його величезна любов не змогла заглушити в ній смуток. Їхні стосунки були легкими до того моменту, поки Дефне не повідомила Семіху, що її бабуся померла, але замість того, щоб підтримати кохану у скрутний момент, він вигадує привід, що йому потрібно бути на важливій нараді в офісі, щоб не їхати на похорон. Розчарувавшись у такому відношенні Семіха, Дефне кидає його, і коли він знову зустрічає свою кохану, то все ще не розуміє причини їхнього розриву. ©Kino4ua Не йди 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?