Kino4ua.com
480p
PG-13

Троє в каное

Рік:
Ор. назва:
Without a Paddle
Країна:
США, Нова Зеландія
Режисер:
Стівен Брілл
Тривалість:
01:38:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У сюжеті комедійно-пригодницького фільму «Троє в каное», троє друзів зустрічаються на похороні їхнього доброго друга Біллі. Друзі не бачилися деякий час і не підозрювали про те, що їхній покійний друг жив насиченим адреналіном життям. Він подорожував світом, підкорив Еверест, катався на серфі хвилями океану, пробував себе у ролі тореадора в Іспанії, заводив незліченні романи і навіть був знайомий із президентом США. Забравшись на улюблене місце у дитинстві будиночок на дереві, друзі знаходять там докладну карту з маршрутом, де нібито Біллі сховав скарби. Компанія друзів вирушає у похід на пошуки скарбу, а щоб було зручніше, вирішують спуститися річкою на каное. Але звичайний похід перетворюється на справжні пригоди, яких так не вистачало хлопцям у повсякденному житті. ©Kino4ua Троє в каное 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?