Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Неш Бріджес

Рік:
Ор. назва:
Nash Bridges
Країна:
США
Режисер:
Грег Біман
Тривалість:
01:22:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Художній фільм, який продовжує сюжетну лінію серіалу, головний герой, продовжує працювати над розслідуванням найзаплутаніших злочинів. Він живе в Сан-Франциско, і йому постійно доводиться стикатися з викликами з боку міста, що стрімко змінюється. Тепер у Неша новий бос, і робота в поліції зазнала кардинальних змін. Детективи займаються сучасним аналізом даних і навіть прогнозують злочини завдяки системам машинного навчання. І незважаючи на те, що світ так сильно змінився за всі ці роки, Неш залишається вірним самому собі та своїм непохитним принципам. ©Kino4ua Неш Бріджес 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?