Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Я поголився. А потім привів додому старшокласницю

Рік:
Ор. назва:
Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Манабу Кавакіта
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Головний персонаж аніме працює у айті-компанії. Йосіда божеволіє від Айрі Гото, яка є його колегою по роботі. П'ять років молодій людині знадобилося, щоб покликати героїню на побачення та добре провести час разом. Головні дійові особи цієї історії провели непогано час, проте ввечері Йосіда був розбитим. Його серце, здається, не підлягає відновленню. Відкинутий головний герой вирушає додому. Він дуже розчарований відмовою, яку почув від Айрі. На шляху героя зустрічається молода Саю Огивара. Її становище здається настільки безнадійним, що та пропонує "це" в обмін на нічліг. Головний персонаж пускає переночувати героїню безкоштовно, відкидаючи її дивну пропозицію. На ранок дійові особи змогли порозумітися. Почалося спілкування. Чоловік дізнається про сумну історію Саї. З цього дня між персонажами зав'язуються теплі стосунки, які ознаменують для обох героїв початок нового життя. ©Kino4ua Я поголився. А потім привів додому старшокласницю 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?