Kino4ua.com
480p
PG-13

Крила порятунку / Крила спасіння

Рік:
Ор. назва:
Yomigaeru Sora: Rescue Wings
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кацуші Сакурабі
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Amanogawa
Реальність така, що до льотного училища йде досить небагато людей… А ті, хто йдуть, мріють літати не на рятувальному вертольоті, а бути в строю ескадрильї винищувачів. Але мрія — тендітна матерія, яка іноді не втілюється в реальність, і молодий випускник у цьому переконується на власному досвіді. Приїхавши до міста, куди його призначили після випуску, Учіда Казухіро змушений пройти повз винищувачів до свого нового місця роботи, а саме — вертольота Повітряних Сил Самооборони, назустріч порятунку людських життів. ©Kino4ua Крила порятунку / Крила спасіння 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?