Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
SPY x FAMILY
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Казухіро Фурухаші
Тривалість:
1 серія: 24:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ARN, FanWoxUA, Gwean&Maslinka, Flame Studio, SkiDub, InariDuB, Dzuski, Клан Кайзоку
Унікальний у своєму роді таємний агент під кодовим ім'ям «Сутінки», він же Ллойд Форджер, змушений проводити свої дні у переслідуванні таких подій, як перестрілки, небезпечні та захоплюючі місії, погоні, і звичайно улюблений багатьма шпигунство. Все в ім'я доброї мрії про кращий світ, необхідно навіть пожертвувати своїм відпочинком та працювати без єдиного вільного дня. Одного разу чоловік отримав місію, яку багато хто навіть і не міг очікувати – необхідно завести фіктивно-дипломатичний шлюб. Все задля збереження миру між державами. Роль «діви серця» дісталася дівчині, що зачаровує погляди, на ім'я Йор Форджер, відомої серед найманих убивць за своїм прекрасним псевдонімом – Терниста Принцеса. Лише юної дитини не вистачає для цієї напрочуд милої сім'ї. Ця роль також приготована дівчинці есперу Анні Форджер, та й вона сама не проти придбати таких крутих батьків. Чи вдасться сім'ї, що недавно з'явилася, виконати важке і найважливіше секретне завдання, не розкривши себе, а ще зрозуміти, що ж являють собою сімейні узи? Це належить дізнатися глядачам цієї захоплюючої історії, наповненої гумором, екшеном, здатними зацікавити багатьох. ©Kino4ua Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів (1 - 3 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?