Kino4ua.com
PG

Дораемон: Динозавр Нобіти

Рік:
Ор. назва:
Doraemon: Nobita no kyôryû / Doraemon - Nobita's Dinosaur
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Аюму Ватанабе
Тривалість:
01:46:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Нобі - звичайний хлопчик, якому весь час не щастить. Він вічно спізнюється, не може зосередитися, потрапляє в неприємні ситуації, засмучується через глузування навколишніх і не вміє захищатися від хуліганів.
Багато разів у героя траплялися спроби все в житті розставити по своїх місцях, але вони не принесли результатів. Через портал часу до Нобі приходить його праправнук Собі в компанії дивного створіння. Дораемон - киберкота, у нього на черевці є чарівна кишеня, з якої в потрібний момент він може діставати різні пристрої, що дозволяють вирішувати безліч проблем.
Повертаючись в свій світ, Собі залишає кота Нобі, щоб той допоміг родичу долати неприємності, і набути впевненості в собі. Але є одна умова, чудо-кіт не може залишатися тут вічно, йому теж потрібно додому. Кот допомагає Нобі знайти взаєморозуміння з дівчинкою, яка дуже подобається герою, і врятувати Шідуку від снігового полону.
За допомогою Дораемона хлопчик стає зовсім іншим, будь-яке його прагнення втілюється в життя. Але приходить час, коли героям належить розлучитися. А що ж далі? Давайте дивитися! ©Kino4ua Дораемон: Динозавр Нобіти 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?