Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чотири весілля і один похорон

Рік:
Ор. назва:
Four Weddings and a Funeral
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Майк Невелл
Тривалість:
01:57:51
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Романтична історія «Чотири весілля та один похорон» розповідає про стосунки молодої пари, яких звела доля. Головний герой 30-річний англієць Чарльз, знайомиться із милою американською дівчиною Керрі, на весіллі у свого друга. Після першої зустрічі, парочка провела разом пристрасну ніч і розійшлася. Для Керрі ці відносини нічого не означали, але доля їх зводить вдруге на черговому весіллі, після якого за традицією слідує спільна проведена ніч. Таких зустрічей у них було ще три, два весілля та похорон, після кожного вони переспали. Чарльз закохався і вирішив зробити пропозицію, але дізнався, що Керрі заручена. ©Kino4ua Чотири весілля і один похорон 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?