Kino4ua.com
480p
PG-13

Великий Гетсбі

Рік:
Ор. назва:
Great Gatsby
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Роберт Марковіц
Тривалість:
01:30:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
У тіні Лонг-Айленда, де відбувається справжнє відродження після важкої війни, юнак, позбавлений грошей в результаті безжалісної військової бурі, вирішує відшукати своє місце під сонцем. Змінивши своє ім'я на Джей Гетсбі, він обирає "Золоту берегиню" як свій новий дім та сусідство для втілення своїх амбіційних планів.

Його розкішні вечірки порушують спокійне життя Лонг-Айленда, викликаючи хвилюючі перетворення серед заможних мешканців. Джей Гетсбі терпляче чекає на настання дня, коли він зможе відновити своє колишнє кохання. Питання лише в одному - чи варта ця відданість та зусилля приведуть його до щастя, чи ж підкажуть йому гірку істину про цінність його мрій? ©Kino4ua Великий Гетсбі 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?