Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Мисливець і мисливець

Рік:
Ор. назва:
Hunter x Hunter
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Коджіна Хіроші
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Усі ми знаємо, що є хижаки, а є дичина. Але мало хто в цей список включає Мисливців, які, часом, мають великі привілеї. Адже саме для них відкриті всі загублені землі, розташування стародавніх скарбів, секрети магічних предметів. Вони мають повне право на полювання на голови або кровну помсту. Про це знає і дванадцятирічний Гон Фрікс, мешканець Китового острова. Але мисливська організація дуже серйозно ставиться до вибору претендентів на цю професію. А Гон мріє скласти іспит на Мисливця. Ось тільки тітонька Міто проти бажання племінника, інакше він може повторити шлях свого батька, який заради здійснення своєї мрії покинув сина та сім'ю.

Але людину дуже складно зупинити на досягненні своєї мети. І Гон вирішує дізнатися про те, наскільки гарна ця професія, адже його батько заради неї пожертвував усім. Незабаром юнак розуміє, що його тест на професію Мисливця вже розпочато. Він покинув свою землю і тепер Гону доведеться перевірити себе на сміливість. Причому хлопець знаходить собі друзів, які теж кинулися на здійснення заповітної мрії. Попереду на компанію чекають суворі випробування і найсильніші вороги, але сподіватимемося, що вони прийдуть до того, чого прагнуть! ©Kino4ua Мисливець і мисливець 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb9.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?