Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Повелитель звірів, вигнаний з паті героя, зустрів дівчину-кицьку з сильнішої раси (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Yuusha Party wo Tsuihou Sareta Beast Tamer, Saikyoushu no Nekomimi Shoujo to Deau
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ацуші Нігорікава
Тривалість:
1 серія: 23:43 (цілком серій: 13)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dzuski
Понад півроку юний приборкувач звірів на ім'я Рейн Шрауд був членом команди героя. Разом вони готувалися здолати Короля демонів, і все, здавалося б, йшло ідеально, поки нашого приборкувача з ганьбою не вигнали з групи, посилаючись на його марність. Засмутившись, Рейн упокорився ситуації, думаючи, що нікому в команді не потрібен якийсь кволий дресирувальник, який навіть постояти за себе не може. Адже він сильний лише у господарських та розвідувальних роботах, без здібностей до боротьби. Проте, зібравши волю до кулака, головний герой вирішив, що туга йому не допоможе. Тому, замість геройського шляху, він вирішує спробувати себе в ролі авантюриста-шукача. Подібна професія передбачає незалежне, повне пригод життя, а більшого він і не бажає!

Однак малоймовірно, що якийсь приборкувач звірів зможе досягти успіхів і піднятися в ранзі без сторонньої допомоги. Але цього разу Рейну посміхнувся успіх. Він випадково познайомився з чарівною дівчиною-кішкою на ім'я Канаде, яка належить найсильнішій расі. Побачивши доброту, спрямованість і задатки таланту юнака, дивує хлопця питанням: Ти зважишся мене приручити?
Рейн укладає контракт із найсильнішою кішкою-духом та починає нове життя шукача пригод. Тепер ніщо не зможе зупинити Рейна на шляху до його мети, разом зі своєю підопічною він зможе перемогти будь-кого! ©Kino4ua Повелитель звірів, вигнаний з паті героя, зустрів дівчину-кицьку з сильнішої раси (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?