Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Перероджений мудрецем в іншому світі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tensei Kenja no Isekai Life: Dai-2 no Shokugyou wo Ete, Sekai Saikyou ni Narimashita
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Коджіма Кейске
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Якось вся повсякденна рутина та проблеми залишили життя юного Юджі Сано. Світ турбот, обману та чорних справ змінився на світ чарівництва та магії. Нашому головному герою випала рідкісна можливість збудувати своє життя заново. Опинившись тут, Юджі змінив свій статус «офісної шістки» на приборкувача. Тепер завдяки новим знайомим та істотам, а також широкій системі прокачування він може йти вперед до досконалості. Його мета – досягти найвищого піку знань і піднятися вище за себе колишнього. На його шляху пролягатимуть різні труднощі, а вороги будуть перегороджувати дорогу, але вміло використовуючи свої тактичні навички і покладаючись на допомогу вірних маленьких слимаків і товаришів, він впевнено прориватиметься вперед. Однак дізнатися цей світ на всі сто відсотків буде важким завданням. Хто знає, які змови та приховані культи чекатимуть свого часу. ©Kino4ua Перероджений мудрецем в іншому світі (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?