Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Розум і почуття

Рік:
Ор. назва:
Sense and Sensibility
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Енґ Лі
Тривалість:
02:16:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | студія Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Події картини відбуваються у Англії 19 століття, де суспільство диктувало норми поведінки та моралі. Нелегко доводиться двом сестрам, Елінор та Маріанні, любити та будувати стосунки, коли навіть батьки налаштовані проти. Вони такі різні, якими можуть бути тільки сестри – одна чуттєва та романтична, інша – пристрасна та зухвала. Фільм повністю повторює однойменну книгу Джейн Остін і знято у найкращих традиціях романтичного кіно. Як видно з назви дівчатам не раз доведеться зіткнутися з конфліктом розуму та почуттів, пристрасті та пуританської стриманості. Актори, які зіграли у фільмі, підкреслюють і доповнюють сценарій. А Х'ю Грант, здавалося б, ідеально створений для ролі серцеїда Едварда. І, хай вибачать мені критики, Алан Рікман у формі полковника Крістофера Брендона це казка. Не будемо перераховувати всі нагороди цієї картини, скажімо лише, що двох Золотих Ведмедів, два Золоті Глобуси та одного Оскара по чому даремно не дають. Фільм коштує кожної переглянутої хвилини. І, як і належить хорошому кіно, залишає душу в сум'ятті. Після нього хочеться переглянути свої відносини, стати кращим для коханої людини, не перестаючи бути собою. ©Kino4ua Розум і почуття 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?