Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мости округу Медісон

Рік:
Ор. назва:
The Bridges of Madison County
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
02:14:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм отримав нагороди Оскара за найкращу жіночу роль та за найкращий фільм. Ця зворушлива, щира і чуттєва мелодрама гарно розповідає нам чергову історію кохання. Сюжет картини не є оригінальним, але відірватися від перегляду неможливо. Сюжет фільму: італійка на ім'я Францеска одразу ж після війни вийшла заміж, народила двох дітей. Вона нещаслива у шлюбі, вона не любить свого чоловіка і приречена на нудне життя у тихому окрузі Медісон. Фотограф, що приїхав у це містечко, збирається знімати криті дерев'яні мости знайомиться з місцевою дівчиною, тією самою Францією. Вона люб'язно погоджується супроводити гостя, щоб той не заблукав. Роберт був переконаним неодруженим, він ніколи не був готовий заради когось відмовлятися від своїх життєвих позицій і тим більше від своєї долі. Але саме доля зводить цих двох на кілька днів, які назавжди перевернуть їхнє життя... ©Kino4ua Мости округу Медісон 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?