Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нічого собі поїздочка

Рік:
Ор. назва:
Joy Ride
Країна:
США
Режисер:
Джон Дал
Тривалість:
01:37:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Після закінчення навчального року в коледжі головний герой трилера Нічого собі поїздочка - студент Льюїс збирається поїхати додому, де проведе усі літні канікули. У розмові з близькою подругою Віденною, яку хлопець таємно закоханий, він дізнається, що вона розірвала стосунки зі своїм хлопцем. Недовго думаючи Льюїс здає свій авіаквиток, а на виручені гроші купує машину, в якій вирушає до Колорадо за Віденною, щоб разом з нею вирушити у подорож. Щоправда, дорогою він забирає свого брата-невдаху Фуллера, який встановлює в машині стару рацію для розваги у дорозі. Проте, безневинний розіграш незнайомця за допомогою маленької старої штучки призводить до великих неприємностей, про які брати навіть не здогадувалися, адже на іншому кінці опинився справжній маніяк-вбивця. ©Kino4ua Нічого собі поїздочка 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?