Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

З Парижа з любов'ю

Рік:
Ор. назва:
From Paris with Love
Країна:
Франція
Режисер:
П’єр Морель
Тривалість:
01:32:39
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
З Парижа з любов'ю це крутий бойовик від Люка Бессона, головні ролі в якому зіграли зубр кінематографа Джон Траволта і зірка, що сходить, обояшка Джонатан Різ Мейєрс. Сюжет не розумний але досить сприймається інтелектом з середньо-статистичним IQ. Хлопцеві зі спецслужби дають шанс піднятися кар'єрними сходами, відправляючи його на виконання місії напарником до такого собі рембо поліції, ім'я якого наводить жах на всіх злочинців Франції. Ось тільки методи у нього не зовсім відповідають статуту, але вище керівництво закриває на це очі, оскільки ніхто крім нього не здатний на ходу з автомобіля вражати цілі з мухи (це протитанковий ручний гранатомет, хто не в курсі). Загалом, такий шанс випадає один раз на життя, і молодий агент, незважаючи на його неприязнь до методів нового партнера, намагається бути молодцем і в нього це виходить. Напарники з них вийшли відмінні, і якщо хочете подивитися хороший бойовик, З Парижа з любов'ю взагалі, то що лікар приписав. ©Kino4ua З Парижа з любов'ю 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?