Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Крок вперед / Крок уперед 2: Вулиці

Рік:
Ор. назва:
Step Up 2: The Streets
Країна:
США
Режисер:
Джон Чу
Тривалість:
01:37:50
Переклад:
Українська мова Професійне багатоголосе закадрове
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Шикарний, барвистий фільм "Крок вперед 2: Вулиці" (Step Up 2: The Streets) - це продовження улюбленого музичного шедевра. Талановита, артистична та спортивна Енді вирушає на навчання до Мерілендської школи танців. Головна її мрія стати найкращою танцівницею на курсі і вона всіляко цього прагне, шляхом нескінченних тренувань. На курсі вона знайомиться з найобдарованішим і найкрасивішим учнем школи на ім'я Чейз. Разом вони створюють згуртовану команду та їхньою метою стає головний приз на неофіційних змаганнях «Вулиці». Чи вдасться Енді впоратися зі своїми комплексами і досягти виконання всіх бажань і отримати всі регалії? Як складуться її стосунки з красенем і чарівницею Чейзом? Так, фільм вийшов справжнім танцювальним шоу, просто заворожує і запитуєш, як це все можна зробити? А відповідь – постійні, виснажливі тренування та тверда воля до перемоги. Дивіться і вас вразять хитромудрі, розкішні постановки танців, запальна музика. Ви не пошкодуєте про витрачений час, фільм ще й мотиватор до спорту, дивишся і теж хочеш так уміти рухатися. ©Kino4ua Крок вперед / Крок уперед 2: Вулиці 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?