Kino4ua.com
HD 720p
PG

Бриолін

Рік:
Ор. назва:
Grease
Країна:
США
Режисер:
Рендел Клайзер
Тривалість:
01:50:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Розкішні машини з відкидним верхом так і манять покататися з вітерцем, а щоб зачіска на вітрі не розтріпалася, волосся необхідно добряче набриолінити. Звідси назва кінострічки. Сюжет фільму досить простий – життя молоді Америки 50-х років минулого століття, кохання Денні Зуко та Сенді з усіма кумедними ситуаціями, в які потрапляють випускники школи. Головна прикраса мюзиклу – запальна музика, заводні танці. Постійно, скрізь та з будь-якого приводу. Так і хочеться пуститися в танок із героями фільму. Недарма саме за пісні кінострічка свого часу була удостоєна премії "Оскар", а саундтрек до "Бріоліна" двадцять разів ставав платиновим. ©Kino4ua Бриолін 1978 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?