Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кур'єр

Рік:
Ор. назва:
The Courier
Країна:
США
Режисер:
Гани Абу-Ассад
Тривалість:
01:35:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм «Кур'єр» (The Courier) розповідає про відважного працівника цієї професії. Цьому чоловікові підготовлено важку долю в розбираннях кримінального світу. Кур'єру належить доставити кейс важливій людині, яка дуже майстерно ховається від усіх людей. Конкуренти та підкуплені представники закону вже багато років шукають отримувача. З Джеффрі Діном Морганом у головній ролі, цей фільм протягом 95 хвилин триматиме глядачів у напрузі. Закручений та цікавий сюжет, а також несподіваний фінал – все це є у фільмі. Чи зможе кур'єр виконати роботу та доставити посилку вчасно? ©Kino4ua Кур'єр 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?