Kino4ua.com
HD 720p
R

Дівчина мого найкращого друга

Рік:
Ор. назва:
My Best Friend's Girl
Країна:
США
Режисер:
Ховард Дойч
Тривалість:
01:40:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Тенк - веселий і чарівний балагур, який чудово вміє бути і душею галасливої ​​компанії, і ніжним і милим сином, і надійним товаришем. Робота у парубка теж, скажімо так, не зовсім звичайна: Тенк давно вже забив на те, щоб претендувати на «солідні» посади, на «престижну» роботу у відділі якогось банку… Він – особистість непересічна, творча, і бажання бути представником офісного планктону ніколи не спадало йому на думку. Хлопець займається (і отримує хороші гроші) тим, що знайомиться з панночками, які вирішили «кинути» своїх бойфрендів. Само собою, він так "акторствує" на прохання кинутих хлопців, і, крім непоганих грошей, відчуває неймовірну насолоду. Однак навіть такий розумний цинік, як Тенк, не міг припустити, що чекає його на черговій зустрічі. ©Kino4ua Дівчина мого найкращого друга 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?