Kino4ua.com
FullHD 1080p

Загублене місто

Рік:
Ор. назва:
The Lost City
Країна:
США
Режисер:
Аарон Ні, Адам Ні
Тривалість:
01:51:50
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
"Загублене місто" - назва новітньої книги Лоретти Сейдж. Книги письменниці романів у жанрі пригод та фентезі користуються великою популярністю у читачів. Незабаром після першої зупинки Сейдж у прес-турі, де вся увага звернена на модель з обкладинки книг Алана, Лоретту викрадає шукач пригод та мільярдер. Хлопець думає, що Лоретта може допомогти йому знайти втрачений скарб поруч із нещодавно виявленим загубленим містом.

Лоретта, яка все ще страждає від втрати чоловіка п'ять років тому, не дуже хоче допомагати своєму викрадачу. Алан, закоханий у Лоретту, вирішує найняти знайомого спецназівця на ім'я Джек Трейнер, щоб урятувати її. Джек є експертом з порятунку, має навички боротьби, але незабаром змушений залишити розгубленого Алана.

Молода людина разом із письменницею має знайти вихід із віддаленого атлантичного острова. Хоча Лоретта до цієї ситуації ненавиділа Алана, вони повинні об'єднати зусилля, якщо хочуть залишитися живими і повернутися додому цілими та неушкодженими. ©Kino4ua Загублене місто 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Кет
    Кет
    6 серпня 2022 22:51
    + +1 -
    Жінкам сподобається! 
  2. 1408alex
    8 липня 2022 20:21
    + +1 -
    Фільм сподобався 7 з 10 у своєму жанрі.
    Дивився на укр мові усе ок не зависало.
  3. Володимир
    14 червня 2022 22:25
    + +1 -
    Я хочу дивитисьУкраїнською! Но плеєр пстоянно зависає а російською чомусь ні! Дякую