Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Королева пустелі

Рік:
Ор. назва:
Queen of the Desert
Країна:
США, Марокко
Режисер:
Вернер Герцоґ
Тривалість:
02:08:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм розповідає про життя видатної письменниці Гертруди Белл – мандрівниці, дослідниці Близького Сходу та розвідниці, яка виступала у ролі політичного дипломата Британської імперії на початку двадцятого століття. Ще молодий, залишивши розкішне світське життя в Англії, вона вирушає в захоплюючу подорож Близьким Сходом. Занурившись у безмежні простори, відкривши для себе таємний невідомий світ, головна героїня, перетворившись із пустої модної дівчини на сильну непохитну жінку, стає особистістю, для якої чудовий Схід тепер набагато рідніший, ніж блискуча яскравими вогнями і рясна яща. Разом з Лоуренсом Аравійським, офіцером британської армії, використовуючи свої зв'язки з вождями бедуїнських племен, керуючись унікальними знаннями, отриманими під час подорожей, Гертруда, прозвана за свою впливливість «королевої пустелі», відіграла значущу роль у Азії. ©Kino4ua Королева пустелі 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?