Kino4ua.com
HD 720p
R

Доля: Ніч сутички / Доля: Ніч битви

Рік:
Ор. назва:
Fate/stay night
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ямаґучі Юджі
Тривалість:
00:23:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Втративши свого прийомного батька, молодий хлопець Сіро Емія жив сам у величезному маєтку. До 16-ти років хлопець виріс добрим, працьовитим та господарським, тому його оточували турботою та увагою одразу дві дівчини — молодша шкільна подруга Сакура Мато та вчителька Тайга Фудзимура, яка формально була йому опікуном, а насправді — скоріше старшою сестрою.

Усе стало прахом після того, як Сіро дізнався про те, що його рідне містечко Фуюкі є ареною магічної битви за Святий Грааль, яка проводиться раз на кілька поколінь. Ось тільки життя стає все швидшим, і хоча з останньої битви минуло всього 10 років — вже настає нова війна. Стародавні закони свідчать, що в «королівській битві» беруть участь сім Майстерів-магів, які викликають собі по одному Слузі - вічному герою минулого чи майбутнього часу. Майстер, що залишився живим, стає володарем Грааля - найбільшого скарбу, що виконує будь-яке бажання.

У найбільшій битві немає жодних правил, друг може стати суперником і зрадити, негайно завдати удару в спину. Сиро, який дізнався гірку правду, повинен зробити для себе важкий вибір - відступити, відмовившись від боротьби або піти в бій, ризикуючи життям і поставивши на карту все, що в нього є - невеликі (як він сам вважає) магічні здібності, гаряче серце, нестримне бажання врятувати всіх тих, хто для нього дорогий. І коли все було вже майже вирішено, останньою краплею на чаші терезів доблесті і честі виявляться зелені очі з далеких часів, що засяяли тієї самої ночі. ©Kino4ua Доля: Ніч сутички / Доля: Ніч битви 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?