Kino4ua.com
HD 720p
R

Повелитель (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Overlord
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Іто Наоюкі
Тривалість:
00:23:56
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Мегалегендарна онлайн-гра «Іггдрасіль», яку було запущено десять років тому, підходить до завершення. Залишається зовсім мало часу до повного відключення серверів і ці останні миті підліток Момонга вирішує провести у своїй улюбленій грі. У віртуальній реальності Іггдрасіль він не звичайний хлопець, а лорд Момонга, який є володарем темних магів і очолює важливу гільдію "Ейнз оул гаун". Цього вечора величний лорд збирає своїх прислужників у темній гробниці, щоб завершити свою історію. І ось настає заповітна година, але сервери все ще працюють, гра продовжується. А сам Момонга виявляється замкненим у віртуальному світі. Він так і залишається главою темних сил, і кістякоподібний образ зі злісною усмішкою стає його постійним виглядом. Мало того, з'являються людські почуття, оживають неігрові персонажі… Щоб вивільнитись із ігрового світу Момонга має завоювати весь Іггдрасіль і стати єдиним повелителем у цьому світі. ©Kino4ua Повелитель (1, 2, 3, 4 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?