Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

У пошуку меча (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sword Quest
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Актори:
Тривалість:
00:13:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Saturn Union
Якоїсь миті вчитель просить одного зі своїх найкращих учнів залишити гори і вирушити жити звичайним життям. Хлопець не може не послухатися, тому робить все, що йому веселить. Він знаходить дівчину в яку закохується і незабаром вони одружуються. Тепер хлопець проживає у їхньому сімейному особняку. Всі довкола вважають його невдахою, який зовсім не вміє володіти мечем. Нікому й на думку не спадає, що насправді цей хлопець могутній воїн, який має безсмертя. І попереду на нього чекає важлива і відповідальна місія, до виконання якої він має бути готовий будь-якої миті. ©Kino4ua У пошуку меча (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?