Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Скинь маму з поїзда

Рік:
Ор. назва:
Throw Momma from the Train
Країна:
США
Режисер:
Денні ДеВіто
Тривалість:
01:27:42
Переклад:
Українська мова НЛО-ТВ
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Виявляється, навіть у надто різних людей може бути щось спільне. Об'єднуючим мотивом є бажання позбутися, причому найдієвішим способом, близької людини.

Один хоче вбити свою колишню дружину, яка все ще примудряється перетворювати його життя на пекло. Другий бачить сни про вільне радісне життя, якому не судилося збутися через буйну, деспотичну матусю, яка продовжує шпиняти свого сина, не звертаючи уваги на його вже зовсім не юний вік. Їм здається, що в такій ситуації кращим рішенням уникнути покарання - це помінятися вбивствами ... ©Kino4ua Скинь маму з поїзда 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?